Zbulim me rëndësi për historinë SHQIPTARE? – Gjurmë Shqiptare

Te dhenat per nje vend te çuditshem arkeologjik kane mberritur tek Ne. Ai ndodhet rreth kater ore nga Tirana. Por çfare qendron pas tyre? Nje rrugetim i jashtezakonshem… Programi “Gjurmë Shqiptare” përfshin një audience të të gjitha moshave. Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kulturës, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen bën që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse. Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar përciptazi në historiografinë shqiptare.

Gazetar: Marin Mema Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH #GjurmëShqiptare#TopChannel

Zbulim me rëndësi për historinë SHQIPTARE? – Gjurmë Shqiptare (youtube.com)

 

(4084) Zbulim me rëndësi për historinë SHQIPTARE? – Gjurmë Shqiptare – YouTube


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *